Digitális fényképeit, grafikáit festővászonra nyomtatva különleges, egyedi hatású beltéri dekorációt hozhat létre. Vászonkép nyomtatással különleges lakásbelsőt hozhat létre olcsón és gyorsan. Ön csak válassza ki a képet és a többit bízza ránk! 

Gyakran ismételt kérdések a vászonkép készítésről:

Milyen anyagra nyomtatják a képet?

380 g matt művészi festővászonra nyomtatjuk a képet. Ez kellően tartós, vastag, jó színtartósságú, prémium minőségű anyag.

A fakeret mekkora, milyen fából készül?

A fakeret fenyőlécből készül tűzve, ragasztva. A keret vastagsága 2-5 cm. 100 cm fölött plusz merevítő lécet is teszünk a keretbe, hogy a keret még merevebb lehessen.

Mennyi idő alatt készül el a kép?

A megrendelés napjától számítva max. 2 nap.

Egyedi méretű képet is készítenek?

Igen, 10 cm-től 125 cm szélességig vállaljuk a képek készítését.

A megszokott négyzet alakú vagy téglalap alakú képek mellett nyolcszögletű keretet is tudunk készíteni.

Mennyire tartós a kép?

Örök darab, ha vigyáznak rá.

Hogyan küldjem el a képet? Mekkora képet kell küldeni?

A képet/ képeket emailban vagy óriás levélküldőn  ( pl. mamutmail) keresztül tudja elküldeni nekünk az info@laminex.hu címre.

A nyomtatáshoz, hogy ne legyen pixeles a kép, minél nagyobb méretű fájlra van szükségünk. Amennyiben a google keresőből szeretne képet választani a keresésnél állítsa be a kép méreténél a nagy ( large) keresőszót.

A beküldött képet kollégánk ingyenesen kiértékeli, hogy abból maximum milyen méretű vászon kép készíthető.

Több részes képet szeretnék készíttetni, az mennyibe kerül?

Mostanában nagyon divatosak a több részes vászonképek is, ezeket is el tudjuk készíteni.  Az ára a mérettől függ, ezért kérjük, hogy emailben vagy az árajánlatkérés menüben érdeklődjön a kívánt méret megadásával.

Sok képből szeretnék egy vászonképet készítettni? Ez megoldható?

Igen, montázs készítését is vállaljuk, amikor 30-40 képből készítünk el egy képet. Ennek a szerkesztési díja 4000 Ft/ óra, melyet a vászon kép nyomtatásán felül kell kifizetni.

Hogyan vehetem át a képet?

Személyesen az üzletünkben tudja átvenni a képet a IV. kerületben a  Rózsa utca 10. (park felöli oldal) címen vagy kérheti a kép postázását vagy futárral kiszállítását. Ennek a plusz költsége a kép méretétől függ, ezért azt csak a megrendeléskor tudjuk Önnek megadni.